NL | EN

Nieuws, exposities,beurzen en informatie

Art Breda, 12-19 mei 2019
Breepark. Stand 74.


First Art Fair, 16-20 januari 2019
Passenger terminal Amsterdam


2018

 

AAF Amsterdam
1-4 november 2018

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam, Nederland


FINE

Kunst en antiek beurs, Kasteel Groeneveld Baarn.

24 - 30 september 2018.

Stand 40


Galerie/beeldentuin Galerie Hans Persoon/ Domein Oogenlust. Eersel
Vrijdag 14 september- zondag 23 september
 
Fine Art & Antiques Fair
27 t/m 30 september 2018
Kasteel Groeneveld Baarn


 

Wilt u regelmatig updates van mijn werk en de meest recenten beelden snel zien? Volg me dan op Instagram, cher.Mattijssen!


Vaste verkooppunten 
- Galeries Smelik-Stokking, Den Haag en Amsterdam
- Grachtengalerie,Utrecht
- Galerie Hans Persoon,Eersel

17-21 januari 2018 First Art Fair Amsterdam
Beelden van Cher wordt tijdens de First Art Fair vertegenwoordigd door de Grachtengalerie, stand 10. FAF is in de Passenger Terminal aan het IJ.


1-5 nov 2017 Affordable Artfair Amsterdam
Beelden van Cher wordt tijdens de AAF vertegenwoordigd door de Grachtengalerie. De AAF is een sfeervolle beurs met (inter-)nationale galeries en betaalbare kunst. 


Kunstbeurs Noord-Branbant, 24-25 juni 2017
Na het succes van Art Breda, nu voorbereiden op de Kunstbeurs Noord-Brabant, Lithoijen, gemeente Oss. Op 24 en 25 juni wordt ik daar voor het eerst vertegenwoordigd door Gallerie Sous Terre. Voor meer informatie kijk op www.kunstbeursvannoordbrabant.nl/

Art Breda. 7-14 mei in Breda.
Beelden van Cher wordt vertegenwoordigd door de Grachtengalerie Utrecht.
Locatie voormalig Museum Breda.

Kunstbeurs Noord-Branbant. 24-26 juni 2017 in Lithoijen gemeente Oss.
Tijdens deze mooie beurs en beeldentuin wordt Beelden van Cher vertegenwoordigd door Galerie Sous-Terre.


Nieuw werk: Wachten op de volgende wedstrijd. Jongen
met hockeystick.
Op de valreep van 2016 nog een nieuw werk. Uit de serie Hoge stoelen. In een oplage van 8.

Affordable Art Fair,
26-27-28-29-30 oktober Amsterdam.

Beelden van Cher staat bij stand A9 van de Grachtengalerie Utrecht.

Beelden gaan
naar Japan

Gallery Namae Nakama heeft diverse werken aangekocht! Ze willen mijn werk graag onder de aandacht brengen in Japan.

 

Beelden van Cher bij Galerie Hans Persoon.
Een prachtige locatie, Domein Oogenlust, Hees 4 d in Eersel. Zeker de moeite waard.

 

Beeldentuin in Delft groot succes.
Mijn pop-up beeldentuin 11 juni jl. was een groot succes. Meer dan 200 mensen kwamen langs om te genieten van mijn beelden en de tuin.

 

Expositie Beeldentuin De Stegge Winterswijk.
Van 19 mei tot en met 21 augustus is mijn grotere werk te zien in de prachtige beeldentuin De Stegge in Winterswijk.

 


 

Werkplek Delft
Sommige beelden, meestal unicums verkoop ik rechtstreeks. U kunt een afspraak maken op mijn werkplek in Delft. Hier kunt u ook terecht voor unieke beelden en wer- k in opdracht.  


Ongevraagde, welkome pluim.
Werk in opdracht, het beeld in boetseer was is af.. foto's opgestuurd naar de klant in het buitenland.... afwachten of ze akkoord zijn, dan kan ik het afwerken en naar de gieterij brengen..altijd een spannende fase. Krijg ik dit per mail terug:

"Dear Cher!
We super love the new result! The hair looks perfect and body of B. as well! you even cached their personalities!
Thank you for the beautiful work!!!"
 

Leesbankje
Na publicatie in een landelijke brochure komen er veel enthousiaste reacties binnen. 'Leesbankje' is nu weer verkrijgbaar! Zie voor een afbeelding bij Beelden.

Beeldenvancher nu op Facebook
https://www.facebook.com/beeldenvancher.nl

Inspirerende Ontmoetingen
28, 29 maart, 4-6 april 2015 exposeer ik in Breda, bij Fors Design, Stijlvolle badkamers in Breda.  Inspirerende Ontmoetingen is een route voor levensgenieters door Branbant en de Belgische Kempen. Kijk voor meer informatie op de website van Inspirerende ontmoetingen.

 

Lezend meisje als logo
Onlangs heeft een internationale stichting voor educatie aan kinderen in een achterstand situatie haar nieuwe logo gelanceerd. Mijn beeld ' hoge stoel met lezend meisje' diende als basis voor dit ontwerp. Ik ben er trots op dat mijn werk zo wordt gekoppeld aan een heel goed doel!

Expositie in Waldorf Hilton Hotel Amsterdam
Sinds kort staan diverse van mijn beelden in het Waldorf Hilton in Amsterdam. U kunt ze daar bekijken én kopen. Wanneer u meer werk wilt zien, loop dan even naar Smelik en Stokking, Spiegelstraat 37 ook in Amsterdam.

De waarde van een bronzen beeld.
Door mijn werk kom ik in contact met veel verschillende mensen. Klanten en cursisten met allemaal hun eigen reden om een beeld te kopen of te (laten) maken. Soms zit daar meer achter dan alleen de wens om iets moois aan te schaffen. Dan blijkt het beeld symbool te staan voor de echte dingen van het leven. Verdriet of blijdschap dat gevat wordt in een blijvende herinnering. Het blijft bijzonder dat men mij het vertrouwen schenkt hierin iets voor hen te kunnen betekenen.  

 

  Beelden van Cher sponsort hockeyteam met workshop.
De B1 jongens van Ring Pass wilden graag op hockeytraining in Valencia. Een hele onderneming, organisatorisch en financieel. Bij dat laatste heb ik een beetje kunnen helpen. Ik gaf een workshop waarvan de opbrengt in de Valenciapot gestort werd.
Acht enthousiaste cursisten schreven zich in en raakten steeds enthousiaster! Op de foto het resultaat.

 

Een bronzen beeld als urn.
Er is niets mooier dan een heel persoonlijke urn voor een geliefde. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden: U kunt, onder begeleiding, zelf een bronzen beeld maken waarin een ascontainertje wordt geplaatst. Of een deel van de as wordt in de sokkel gedaan, waarna uw beeld er bovenop wordt geplaatst. Mijn ervaring is dat deze persoonlijk gemaakte urnen heel waardevol zijn voor nabestaanden en zo kunnen helpen in de rouwverwerking. 'Knuffel' nieuw werk. 
'Knuffel', een lief meisje met staartjes.  Andere nieuwe beelden: Vlinder, Mag ik 'n hondje en De brief. Alle te zien bij Galleries Smelik en Stokking in Den Haag en Amsterdam.

Vanaf mei 2013 in Kurhaus, Carlton en Hilton hotels DH.
In de centrale ruimte van o.a. het prachtige Kurhaus in Scheveningen staan diverse beelden van Cher in de vitrine.  

Verkooppunten 

  • Gallery Masae Nakama, Yokohama Japan
  • Galerie Amaterasu, Julianaweg 2, Wouwse Plantage
  • Galerie Smelik-Stokking:
    - Noordeinde 101 Den Haag,
    - Nieuwe Spiegelstraat 37 Amsterdam
  • Gallery Frans Vanhove, Leuven BE
  • Ook bent u welkom op mij werkplek in Delft.

 
Het meeste werk is te koop via onderstaande galeries. Maar u kunt ook rechtstreeks bij mij terecht! Wanneer u op zoek bent naar unieke beelden of u wilt werk in opdracht laten maken, bent u van harte welkom in Delft.  

In de brochure van Gallerie Smelik en Stokking.
Dit jaar viert Gallerie Smelik en Stokking zijn 45 jarig jubileum. Ter ere daarvan komen er speciale brochures uit. (Landelijke spreiding, oplage 11.000). Mijn werk staat er ook in.

Nieuwe opdracht: de kleinkinderen.
Opa en oma zijn eerdaags jarig. Of ik de 3 kleinkinderen voor hen kan maken, in mijn eigen stijl.  Met foto's van de 3 kleuters erbij gaat dat vast wel lukken!

Kun je onze Border collie maken?
Alhoewel ik het niet dagelijks doe, heb ik deze opdracht toch aangenomen. Ter voorbereiding op dit beeld bestudeer ik heel wat foto's van dit hondenras. En opeens zie ik ze ook overal op straat. Wanneer t hondje eenmaal echt in mijn hoofd zit, kan ik gaan beginnen met boetseren.

Nieuw werk per december 2012: 
'Nieuwe schoenen' uit de serie kleine stoeltjes is een enorm succes! Daarom zijn de stoeltjes onlangs uitgebreid met een eigenwijze teckel en een tevreden slapende kat. Eind december 2012 is daar Epke bijgekomen, een knulletje met krullen dat niet kan stilzitten...

Beelden van Cher nu ook in België!
Vanaf november 2012 staat een deel van mijn collectie ook bij Galerie Frans Vanhove in Leuven, België. Ik ben heel benieuwd hoe mijn werk daar ontvangen wordt.

Nogmaals in de brochure.
Mijn beeld Nieuwe schoenen op de brochurecover van Gallerie Smelik en Stokking was een schot in de roos. Met de landelijke spreiding en een oplage van 11.000 stuks kreeg het veel aandacht en werd er veel verkocht. Wegens dit grote succes wordt er in de volgende brochure weer plek gemaakt voor mijn werk. Het bronzen Mereltje wordt hopelijk net zo goed ontvangen!

Overhandiging sculptuur 25-jubileum.
Tijdens een feestelijke literaire avond ontving de eigenaresse van boekhandel De Omslag in Delft een bronzen sculptuur. Dit werk heb ik in opdracht van de vennoten van De Omslag vervaardigd.

Workshop Wasboetseren voor brons.
Een 2 of 3-delige workshop waarin je een beeldje maakt van boetseerwas dat afgegoten kan worden in brons! Tijdens de workshop krijg je informatie over de werkwijze, het materiaal en het proces van brons gieten. Daarna ga je zelf aan de slag. Ervaring is niet noodzakelijk. Tevreden over het resultaat? Laat dan je beeld afgieten in massief brons. De workshop wordt afgesloten met een excursie aan de bronsgieterij.

Workshop op maat: vanaf 6 personen particulier aan huis of bedrijfsmatig incompany? Beide kan! Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Werk in opdracht
Werk in opdracht begint met communicatie met de opdrachtgever. Zijn of haar input en mijn stijl resulteren, via een schetsfase, uiteindelijk in prachtig uniek werk. Meer informatie over de werkwijze en kosten? Neem vrijblijvend contact op. 
 

Lenen kan ook:
Enkele beelden zijn opgenomen in de collectie van de kunstuitleen in Rijswijk. Dat werkt kunt u huren of kopen. Meer informatie bij bibliotheek/kunstuitleen Rijswijk
Eisenhowerplein 101, Rijswijk.

Prijzen
Het meeste werk wordt via de galleries verkocht. Het werk dat bij Smelik en Stokking staat vindt u terug op hun site. De prijzen staan erbij vermeld. Enkele sculpturen verkoop ik rechtstreeks. Prijzen kunt u opvragen via deze site, onder het kopje contact .
Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor andere informatie.

Wilt u weten welk werk er van mij bij Smelik en Stokking staat? Kijk dan op Smelik en Stokking


Deze site wordt regelmatig geactualiseerd met informatie over nieuw werk en expositie locaties.