NL | EN

Workshops

 

Workshop 'Boetseren voor brons'. Aanmelden per groep.
Twee bijeenkomsten van 2,5 uur waarin je een beeldje maakt van boetseerwas dat afgegoten kan worden in brons! Tijdens de workshop krijg je informatie over het materiaal, het proces van brons gieten en ga je boetseren. Ervaring is niet noodzakelijk. Tevreden over het resultaat? Laat dan je beeld afgieten in massief brons. De workshop wordt afgesloten met een excursie aan de bronsgieterij.

Aanmelden: als groep van 6 tot 14 personen. Particulier aan huis of bedrijfsmatig incompany? Beide kan. Neem even contact op voor meer informatie via deze site. 

Yvonne: "ik vond de excursie heel erg leuk en interessant! Met nog veel meer bewondering dan voorheen kijk ik naar bronzen beeldjes/beelden!"

Christa: "" Ik wist niet wat ik kon verwachten. Maar met de prettige en kundige begeleiding van Cher heb ik een prachtig bronzen beeldje gemaakt. Ik ben er heel trots op! Deze workshop is echt een aanrader!


Projecten

Naast beeldend kunstenaar ben ik ook projectontwikkelaar en coördinator van kunst en cultuurprojecten. Ik bedenk, ontwikkel en begeleid projecten waarbij draagvlak, samenwerking en verbinding van belang zijn. Bedrijven en organisaties help ik met het omzetten van prille ideeën en doelstellingen in sprankelende projecten. Creatief, daadkrachtig, realistisch en succesvol.